2017-2018 Akademik Yılı Bahar döneminde Erasmus+ Öğrenci öğrenim hareketliliğine hak kazanan öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla 22 Kasım tarihinde Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü ve 23 Kasım tarihinde de Erasmus Öğrenci Topluluğu tarafından toplantılar düzenlendi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda, Erasmus+ programının amacı hakkında genel bilgiler verildi. Ayrıca, öğrencilerin süreç içerisinde yapmaları gereken işlemler anlatıldı. Erasmus koordinatörlüğü web sayfası üzerinde bulunan formlar gösterilerek öğrencilerin, Erasmus birim koordinatörlerinin ve kurum Erasmus koordinatörlüğünün doldurması gereken alanlarla ilgili uygulamalı bilgi aktarımında bulunuldu.

Erasmus topluluğunda yer alan öğrencilerimiz kendi deneyimlerini paylaşarak Erasmus hareketliliğinden faydalanmış olmanın eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine olan katkılarından bahsettiler. 2017-2018 Akademik yılında Erasmus+ Öğrenci öğrenim faaliyetine ilk kez katılacak öğrencilerimizin gitmeyi planladıkları ülkeler, üniversiteler ve şehirler hakkında daha önceki dönemlerden bilgi sahibi olan öğrencilerimiz yeni katılımcılarla tecrübelerini paylaştılar. Toplantılar soru&cevap bölümü ile sona erdi.

22 Kasım 2017