Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan  yazıda; Moskova Büyükelçiliğimizden alınan bilgiye göre, 2020 Ağustos ayında Moskova'da "Skolkovo Yenilik Merkezi"nde International Youth Robot Competition (IYRC-2020) adlı bir yarışma düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu yarışma, Rusya Federasyonu Dijital Kalkınma, Haberleşme ve Kitle İletişim Bakanlığı, ülkemizin de üye olduğu Uluslararası Gençlik Robot Derneği (International Youth Robot Association) ve önde gelen teknik üniversitelerin desteğiyle düzenlenecek olup; etkinliğin program ve kesin tarihi henüz netleşmediğinden, etkinliğe ülkemizden ilgi duyabilecek kurum/kuruluş/eğitim kurumlarının katılımı için doğrudan iletişim kurulacak temas noktası bilgileri aşağıda paylaşılmaktadır.

Temas Noktası:

Baş Uzman: Aleksandra Grebneva