Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliğine Asil olarak hak kazanan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı 24.10.2019 Perşembe günü Saat.16:00'da Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi 5 nolu toplantı (T5) odasında yapılacaktır.

2019-2020 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız

2019-2020  Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Kriterleri için tıklayınız

* Yabancı Dil sınavına girmiş olan ve notunu öğrenmek isteyen bütün öğrenciler, başvuru yaptıkları hareketlilik.usak.edu.tr bağlantısındaki hesaplarına giriş yaparak öğrenebilirler.

** Sonuçlara yayınlanma tarihinden itibaren 7 gün içinde itiraz edilebilir. İtirazlar dilekçe ile  Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü’ne yapılabilir.

22 Ekim 2019